دعوت از خانواده جامعه‌الزهرا(س) جهت مشارکت در دهمین رزمایش کمک مؤمنانه

در دهمین رزمایش کمک مؤمنانه جامعه الزهرا علیهاالسلام، طرح قربانی مشارکتی و اطعام غدیر ویژه دهه ولایت اجرا می‌شود.

طرح قربانی مشارکتی

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده ربابه داودالموسوی در گفتگو با واحد خبر ضمن قدردانی از همیاری خانواده بزرگ جامعه الزهرا علیها السلام در مراحل مختلف رزمایش‌های کمک مؤمنانه و مساعدت اقشار کم درآمد در دوره‌های قبل، به آغاز دهمین رزمایش کمک مؤمنانه این موسسه علمی پژوهشی اشاره کرد و اظهار داشت: در آستانه دهه ولایت از عید سعید قربان تا عید بزرگ غدیر، جامعه الزهرا علیها السلام همگام و همراه با ملت ایران در رفع بخش کوچکی از مسئله معیشت هم وطنانمان، قدم برمی‌دارد.

مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیها السلام گفت: این اداره کل با توجه به فرا رسیدن عید سعید قربان و اجرای سنت حسنه قربانی، آمادگی جمع آوری نذورات قربانی و غیره را جهت تهیه و توزیع گوشت دارد.

داودالموسوی همچنین با اشاره به حدیث شریف امام صادق علیهاالسلام در جلد ۶ بحارالانوار صفحه ۳۰۳ که فرمودند: «غذا دادن به یک مومن در روز عید غدیر ثواب اطعام یک میلیون پیامبر و صدیق و یک میلیون شهید و یک میلیون فرد صالح در حرم خداوند را دارد»، تصریح کرد: در جشن ولایت می‌توانیم با یاری یکدیگر و جمع‌آوری مبالغ تهیه غذای گرم جهت طبخ و توزیع آن، هم‌میهنان خود را اطعام نموده و در ثواب عظیم ضیافت علوی سهیم باشیم.

وی یادآور شد: علاقه‌مندان جهت مشارکت در این امر خداپسندانه، می‌توانند تا ۲۸ تیر مصادف با ۸ ذی الحجه، نذورات قربانی و از تاریخ اول تا ۵ مرداد در طرح اطعام ضیافت علوی، مبالغ خود را به حساب خیرین جامعه الزهرا علیهاالسلام به شماره حساب ۰۱۰۷۶۷۶۱۷۱۷۰۰۳ و یا شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۵۹۹۰۸۲۸۱۶ واریز نمایتد.