برگزاری اولین کارگاه مدیریت مراکز قرآنی ویژه دانش آموختگان پاکستانی جامعه‌الزهرا(س)

استاد صادق

اولین کارگاه مدیریت مراکز قرآنی با حضور استاد حجت الاسلام و المسلمین صادق به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، اولین کارگاه مدیریت مراکز قرآنی عصر امروز به صورت مجازی و آنلاین ویژه دانش آموختگان پاکستانی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این کارگاه که از سوی اداره دانش آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تشکیل شد، حجت الاسلام و المسلمین میثم صادق به تبیین این مسئله پرداخت.

حجت‌الاسلام والمسلمین صادق ضمن بیان اهمیت توجه به آموزش قرآن کریم در مراکز، به برگزاری دوره‌های پاسخ به شبهات، آموزش‌های خاص برای بزرگسالان و کودکان، استفاده از روش‌های جذاب‌سازی آموزش قرآن کریم برای کودکان در مراکز اشاره کرد.

این استاد حوزه، برگزاری جلسات ترجمه و تفسیر، مسابقات، کتابخوانی و دوره‌های مفاهیم را به عنوان روش‌های تدبر قرآن کریم در مراکز بیان کرد.

روش‌های تشویق کودکان و نوجوانان، روش‌های گسترش قرائت قرآن کریم، تأثیر فضاسازی از دیگر مباحثی بود که استاد در مدیریت مراکز قرآنی مورد توجه قرار داد.