تمام مطالب

آیین گرامی داشت ۱۳۰ بانوی شهید استان قم برگزار می شود

آیین گرامی داشت ۱۳۰ بانوی شهید استان قم روز پنجشنبه ۵ آبان ماه در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

آیین گرامیداشت 130  بانوی شهید استان قم به گزارش روابط عمومی، کمیته امور بانوان کنگره ملی شهدای استان مراسم گرامیداشت ۱۳۰ بانوی شهید استان قم را به همراه تجلیل از مادران، همسران و‌ دختران شهدای گرانقدر برگزار می‌کند. این مراسم پنجشنبه پنجم آبان ۱۴۰۱ از ساعت ۹ تا ۱۱:۳۰ در تالار بیداری اسلامی جامعه‌الزهراء(س) برگزار می‌شود. کنگره ملی شهدای استان قم با استفاده از ظرفیت مجموعه‌ها و نهادهای مختلف استان تا به امروز برای شهدای قشرهای مختلف مراسم‌های جداگانه‌ای را برگزار کرده است. گفتنی است، مسئولیت کمیته امور بانوان کنگره ملی شهدای استان بر اساس مصوبه ستاد با مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام است.

اطلاعيه شماره16

برگزاري كلاس ها به صورت حضوري

photo_2022-02-16_07-47-10 از٣۰_بهمن_ماه با رعایت دستورالعمل های بهداشتی، کلاسهای سطح 3 مركز تخصصي تفسير به شیوه حضوری برگزار می شود.