تمام مطالب

قابل توجه طلاب محترم سطح3 و سطح4

انتخاب واحد نيم سال اول 1400-1399، هفته آينده انجام مي شود.

زمان انتخاب واحد اين ترم (نيم سال اول 1400- 1399)؛ از اين هفته (3 الي6 شهريور) به هفته آينده (10 و 11 شهريور) موكول شده است. جزئيات تقويم آموزشي متعاقباً اعلام خواهد شد. آموزش مركز تخصصي تفسير و علوم قرآن

مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن برگزار می کند:

امتحانات پایان ترم سطح4 نیم سال دوم99-98

امتحان پایان ترم امتحانات سطح 4 مرکز تفسیر و علوم قرآن در دو رشته تفسیر تطبیقی و علوم و معارف قرآن از 15 تیر تا 1 مرداد به صورت حضوری در سالن شهید قدوسی طبقه 3 از ساعت 9 صبح برگزار می گردد.

برگزاری امتحانات پایانی نیم‌سال دوم سطوح ۲ و ۳ به صورت آنلاین

ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری در اطلاعیه ای اعلام کرد امتحانات پایانی نیم‌سال دوم طلاب سطوح ۲ و ۳ تنها در تیرماه و به صورت آنلاین (برخط) برگزار می شود.

آزمون آنلاین به گزارش روابط عمومی، متن این اطلاعیه بدین شرح است:

مدیر اداره ارزشیابی تحصیلی جامعه الزهرا (س) اعلام کرد:

راه اندازی جلسات دفاعیه پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علمی به صورت مجازی

دفاعیه مجازی1 حجت‌الاسلام والمسلمین رسولی نیا از راه اندازی جلسات دفاعیه پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علمی طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام به صورت مجازی خبر داد.

تقویم آموزشی نیم سال دوم99-98

تقویم آموزشی سطح3 و 4 نیم سال دوم 99-98

تقویم آموزشی نیم سال دوم99-98 طلاب محترم جهت بازدید به سایت جامعةالزهرا (سلام الله علیها) ــ صفحه مرکز تخصصی تفسیر و یا به سروش کانال تخصصی مرکز تفسیر و علوم قرآن مراجعه کنید.