تمام مطالب

برنامه درسي نيم سال دوم 1400-1399 مركز تخصصي تفسير و علوم قرآن اعلام شد.

برنامه درسي مركز تخصصي تفسير و علوم قرآن

photo_2021-02-08_12-57-02 جدول برنامه درسي آنلاين سطح3 جدول برنامه درسي نيمه آنلاين سطح3 جدول برنامه درسي آنلاين سطح4

همزمان با سالروز ورود حضرت امام(ره) و آغاز دهه مبارک فجر؛

زنگ انقلاب در جامعه‌الزهرا(س) نواخته می‌شود

photo_2021-01-31_08-12-44 ویژه‌برنامه زنگ انقلاب با حضور مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام، استاندار قم، مدیر کل آموزش و پرورش استان قم و برخی مسئولان استانی و کشوری در مزار شهدای گمنام جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

پایان‌نامه «مستندات قرآنی ظلم ستیزی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» دفاع می‌شود

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «مستندات قرآنی ظلم ستیزی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

اطلاعیه دفاع با موضوع مستندات قرآنی ظلم ستیزی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی 28آبان 99ساعت به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته تفسیر و علوم قرآن با موضوع «مستندات قرآنی ظلم ستیزی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» با ارائه خانم فاطمه صالحی برگزار می‌شود. حجت‌الاسلام والمسلمین رضا محققیان، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حسین ذوالفقاری، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد. این جلسه دفاعیه، روز چهارشنبه ۲۸ آبان ساعت ۸ صبح به صورت مجازی برگزار می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند به صورت آنلاین از طریق لینک http://online.jz.ac.ir/r۸dmigy۳۰۷gq/ در این جلسه حضور داشته باشند.

برنامه امتحاني سطح4 نيم سال اول 1400- 1399 مركز تخصصي تفسير و علوم قرآن

برنامه امتحاني 4

امتحانات نیم سال اول برنامه امتحاني سطح4

قابل توجه طلاب محترم سطح3 و سطح4

انتخاب واحد نيم سال اول 1400-1399، هفته آينده انجام مي شود.

زمان انتخاب واحد اين ترم (نيم سال اول 1400- 1399)؛ از اين هفته (3 الي6 شهريور) به هفته آينده (10 و 11 شهريور) موكول شده است. جزئيات تقويم آموزشي متعاقباً اعلام خواهد شد. آموزش مركز تخصصي تفسير و علوم قرآن