سومین شماره نشریه مطالعات تفسیری آلاءالرحمن منتشر شد

نشریه آلاءالرحمن

سومین شماره فصلنامه داخلی علمی-تخصصی «مطالعات تفسیری آلاءالرحمن» به صاحب امتیازی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سومین شماره فصلنامه داخلی علمی- تخصصی مطالعات تفسیری آلاءالرحمن به صاحب امتیازی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، مدیر مسئولی حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین دکتر سیدحسین شفیعی دارابی و سردبیری دکتر محمدتقی سازندگی از سوی گروه علمی آموزشی «تفسیر و علوم قرآن» منتشر شد.

در این شماره، مقالاتی با عناوین «بررسی تطبیقی داستان حضرت یوسف در قصر عزیز مصر در تورات و قرآن کریم» نوشته زینب تقیلو؛ «بررسی قاعده سیاق در آیه تبلیغ با تکیه بر تفسیرعلامه طباطبایی(ره) و ابن عاشور» به قلم هاجر خادم زاده یگانه و «تفسیر ساختاری سوره سبأ با تأکید بر دیدگاه علامه طباطبایی(ره)» به همت زهرا رضوانی و سیده سعیده غروی منتشر شده است.

«جهانی بودن قرآن از منظر مفسران فریقین بر محور آیه ۱۹ سوره انعام» به قلم فریده مهدیان و سیده سعیده غروی؛ «خوانش جامعیت ذاتی و مقایسه‌ای قرآن کریم از منظر آیت‌الله جوادی آملی» نوشته خدیجه حسین زاده  و حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسین شفیعی دارابی و «رویکرد آیت‌الله معرفت به جامعیت آیات علمی» به همت مریم سادات موسوی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسین شفیعی دارابی از دیگر مقالات مندرج در این شماره هستند.

گروه علمی تفسیر و علوم قرآن؛ معاونت آموزش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از همه اساتید و پژوهشگران محترم، به‌ویژه دانش‌پژوهان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام دعوت می‌کند، مقالات پژوهشی در عرصه‌های تفسیر و علوم قرآن و یا مباحث میان‌رشته‌ای علوم قرآنی با سایر علوم را جهت بررسی و انتشار آنها در شماره‌های بعدی، به ایمیل فصلنامه به نشانی N.Qurani@jz.ac.ir ارسال کنند.

پژوهشگران جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۳۰۴ تماس بگیرند.

دانلود نشانی کتابخانه ها جهت تهیه و مطالعه فصلنامه مطالعات تفسیری آلاءالرحمن

دانلود شیوه‌نامه و راهنمای تدوین و تنظیم مقالات فصلنامه مطالعات تفسیری آلاءالرحمن