جلسه مدیر گروه جناب آقای شفیعی با طلاب سطح 3 مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن برگزار شد.

یکشنبه 5 اسفند ساعت11 تا 12 جلسه مدیر گروه تفسیر با طلاب سطح3

این نشست در روز سه شنبه 7/12/1397 ساعت 11 تا 12 در سالن اجتماعات شهید بهشتی طبقه همکف با حضور جمعی از طلاب این مرکز برگزار شد.

مدیر گروه محترم پس از تبریک میلاد حضرت زهرا (سلام الله علیها):  و عرض تبریک به بانوان طلبه ی حاضر در جلسه، نکاتی از مباحث علمی آموزشی را مطرح نمود از جمله:

1. ثبت حضور و غیاب دقیق توسط نمایندگان و دقت دانش پژوهان در تعداد غیبت­ها که از حد نصاب نگذرد تا برای شرکت در امتحان دچار مشکل نشوند.
  2. ارزیابی دقیق اساتید توسط دانش ­پژوهان در سامانه ­ی ارزیابی اساتید را یادآور شدند که: لازم است در هر ترم طلاب با دقت کامل اساتید را ارزیابی کنند تا برنامه­ ی دعوت استاد در ترم آتی با کیفیت بهتر و برنامه­های منسجم تری همراه باشد.

پس از یادآوری این نکات توسط مدیرگروه محترم، پرسش های علمی و آموزشی از طرف طلاب حاضر در جلسه مطرح شد که به اختصار به آنها اشاره می ­شود:

1. درخواست برگزاری کارگاه استفاده از نرم ­افزارها برای انجام امور پژوهشی و تحقیق کلاسی و منابع درسی.
  2. ارائه­ ی دروس در سطح3 به صورت پژوهشی و ارائه ­ی کنفرانس از طرف طلاب باشد، تا در این مقطع تحصیلی طلاب آمادگی بیشتری برای تدریس و فعالیت­های علمی پژوهشی پیدا کنند.
  3. حجم برخی دروس در طول ترم بیش از تعداد واحد آن درس است، حتماً باید در بازنگری متون درسی مورد توجه قرار گیرد.
  4. یکسان سازی تدریس برخی از دروس که توسط چند استاد ارائه می شود و هر استادی با روش خاص خود تدریس می کند؛ لازم است هماهنگی به عمل آید تا از دروس بهره­ گیری بهتر شود.
  5. درخواست کلاس متن خوانی برای تقویت ادبیات عرب و آشنایی بیشتر با متون عربی برای طلاب سطح3؛
  6. دروس پژوهشی سطح3 مشخص بشود تا طلاب برای هر ترم جهت ارائه­ ی تحقیق و مقاله دچار مشکل نشود.

دروسی که سریالی هستند و با عنوان های 1 و 2 و3 تدریس می شوند حتماً با یک استاد ارائه شود تا از درس بهره بیشتری بدست آید.